>En dansk udfordring

>

Efter to år med krimibloggen må jeg jo indrømme, jeg er blevet mere og mere engelsk. Ikke med vilje, men mange af de danske bloggere, jeg har fundet på min vej, blogger ikke særlig regelmæssigt. (Jeg er rigtig glad for de danske blogvenner, jeg har, men mine udenlandske gæster udgør altså 75-80 %)

Den anden dag fandt jeg imidlertid “BOGKLUBBEN MENER”, en dansk blog med fire kvindelige medlemmer, og de har endda en læseudfordring at byde på.

Jeg har straks meldt mig til “Bogudfordringen 2011” – ikke ligefrem fordi jeg manglede udfordringer eller inspiration til at læse mere, men fordi jeg gerne vil deltage i og bidrage til det danske bogblogmiljø. På opfordring af klubben har jeg lavet en ny underside (kig oppe i venstre hjørne af bloggen), hvor jeg og alle andre kan følge med i, hvordan det går. Det er ikke sikkert, jeg kan klare alle opgaverne indenfor krimigenren, men det skal i hvert fald afprøves. 

Og så vil jeg ønske alle mine danske læsere et rigtig godt nytår!

A Danish Challenge

After two years´ blogging I must admit I have turned more and more English. I never planned this, but many of the Danish bloggers I have come across don´t blog very often so 75-80 pct of my guests are foreigners.

The other day I found an interesting Danish blog, however, run by four women, and they even have a reading challenge. I enlisted immediately, and I have made a new page where everybody can follow my progress (if you can read Danish).

Christmas Quiet

And finally – I wish you all a very happy New Year!
Advertisements

About Dorte Hummelshøj Jakobsen

I am a Danish teacher. In my spare time I read, write and review crime fiction.
This entry was posted in Bogudfordringen 2011. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s