Anna Märklins familiekrønike

Min danske debut – en provinskrimi (ebog)

Forhandles bl.a. via Saxo.com (epub-format) og Smashwords (mobi, epub, pdf og flere andre formater).

Vejledende pris 49,00 kr

—————————–

Bogen vakte en del opmærksomhed under Saxos juleudsalg:

Dansk salg af e-bøger sætter ny rekord

“Måske er der slet ikke brug for traditionelle forlag længere. Den 18. mest solgte e-bog i juledagene er “Anna Märklins familiekrønike” af Dorte Hummelshøj Jakobsen, som er udgivet gennem Saxos selvudgiver-platform.”

Comon.dk 4. jan 2012

————————-

Anmelderne siger:

“Anna Märklins familiekrønike er en veldrejet fortælling, hvor familiehygge, slægtsforskning og klassisk rå æblekage garnerer mord, uhygge og overraskelser. Det er fremragende sprog, troværdige personbeskrivelser og en stille, underfundig humor, der afbalancerer bogens tunge tema på fornem vis. Anna Märklins familiekrønike er en af de bedste bøger, jeg længe har læst, og hver gang, jeg troede, at nu havde jeg gennemskuet plottet til bunds, lykkedes det forfatteren at overraske mig endnu engang – helt frem til allersidste side. Fortræffelig bog.”

“Det er en rigtig spændende fortælling og man lever sig helt ind i hovedpersonernes liv, rigtig godt med vekslen mellem nutid og fortid, helt på højde med de berømte svenske krimiforfattere. Jeg ser frem til næste krimi fra denne forfatter.”

“Historien er en fornem krimidebut. Det er en femikrimi med nogen vægt på kvindelige fokuspunkter, men det bliver aldrig så meget, at det går ud over fremdriften. Det, der især trækker teksten op, er den meget fornemme fremstilling af et barns dagbog. bare den detalje er hele bogen værd.” 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s